Rólunk

Cégfilozófiája: Kaposvár és környékén élő taxi szolgáltatást felhasználni kívánó fogyasztók igényeinek etikus úton történő kielégítése.

Kaposváron jól jár az a család, aki a Kapos Taxi szolgáltatását igénybe veszi, hiszen így 800-tól „A” pontból „B” pontba való eljutás, míg a tömegközlekedésért 800-1000ft-ot kell fizetni, ha egy 4 tagú családot nézünk. A cég az utasok kényelmét, biztonságát tartja szem előtt, ezért is figyel arra, hogy autói átlagéletkora ne haladja meg az 1-3 évet, legyen felszerelve korszerű technológiai berendezésekkel. Az autók belső tisztaságára is nagyon ügyelnek. Etikus üzleti magatartást követ, ezért sokan is szeretnének bekerülni a céghez. Jelenleg 25 fő lelkes, elhivatott munkatárs alkotja a csapatot.

Kapos Taxi fő célcsoportjai:
Földrajzi szempontból a Kaposvár és vonzáskörzetében élőket célozza meg: Töröcske, Kaposfüred, Toponár, Kaposszerdahely, Juta, Kaposmérő.

Demográfiai szempontból a fiatalokat, akik a hétvégi bulik alkalmával ittasan nem vezethetnek. A munkahelyre és iskolába, egyetemre való eljutáshoz is sokan ezt a közlekedési formát választják. Időseket, akik gyakran járnak kórházba, orvoshoz, temetőbe. Családokat, akik nem rendelkeznek autóval és egy-egy nagyobb bevásárlás alkalmával jól jön a taxi szolgálat.

Pszichográfiai szempontok szerint, akik szeretik a kellemes hangulatot, tiszta utasteret, empatikus, segítőkész sofőrök által biztosított nyugodt, kényelmes, biztonságos utazásra vágynak.

Pozícionálási stratégia:

 • Piacvezető vállalat
 • Az árakat próbálják a vevők értékítéleteivel összhangban kialakítani.
 • Felméri a piaci igényeket és ez alapján hoz döntést.
 • Próbálja a piacrészesedést növelni új taxit használók megkeresésével, nagyobb számú utazásra ösztönzéssel, nyereményjátékokkal.

Marketing eszközök jellemzése:

 • Szolgáltatás: Taxi szolgáltatás, igény esetén kisállat szállítás, teher taxi, bevásárlás.
 • Ár: „Fix Tarifák”
 • Városon belül mindössze 1600 Ft.-tól.
 • Töröcske-Kaposfüred-Toponár-Kaposszerdahely-mindössze 3000 Ft.-tól
 • Juta-Kaposmérő-CSAK 4000 Ft.
 • Egyetem (Guba S. utca) 2500Ft-tól

Kommunikácó: Kapos TV, Kapos Rádió, www.partymonitor.hu, KaposEst-ben jelennek meg a reklámok. Saját weboldallal rendelkezik, ahol az érdeklődők hasznos információt kapnak a vállalkozásról (www.kapostaxi.hu). Akciók, nyeremények teszik vonzóbbá az utasoknak, hogy a Kapos Taxit válasszák.

Az alkalmazottak jó kapcsolatot ápolnak az utasokkal, figyelmesek, udvariasak és nem legutolsó sorban kitűnő szakértelemmel rendelkeznek. Az utasok kiszolgálása a lehető legudvariasabban történik. Telefonon vagy személyesen rendelik meg a szolgáltatást, ha telefonon keresztül történik a megbeszélés akkor sem kell sokat várniuk a megrendelőknek, mert 5-10 perc alatt kiérkeznek a kollegák városon belül. A sofőrök a KRESZ szabályait betartva, az általuk vélt legoptimálisabb útvonalon eljuttatják az utasokat „A” pontból „B” pontba. Menet közben, főként hosszabb utak alkalmával kiönthetik a lelküket az utasok, a taxi sofőrök szívesen végighallgatnak mindenkit, esetenként tanácsot is adnak, ebből látszik, hogy empatikus tagokból áll a társaság. Végül megérkeznek a kívánt úticélhoz, megtörténik a fix összeg kifizetése, ha esetleg túllépné ezt az összeget azt már az utazás megkezdésekor közölni kell a vendéggel. Búcsúzásként udvarias elköszönés, megköszönik, hogy a Kapos Taxit választották. Ha sok csomag van az utasnál, személyes segítséget kap ki és beszálláskor a Kapos Taxis munkatárstól. A fogyasztók szemében jó kép alakul ki a vállalatról, mert nagy figyelmet fordítanak az autók tisztaságára kívül-belül, a személyzet öltözéke is kifogástalan.

Erősségek:

 • jó imázs
 • elkötelezett munkatársak
 • taxi rendelés éjjel-nappal
 • kedvezményes fix díjszabás
 • dohányzó - nem dohányzó taxik
 • légkondícionált taxik
 • tehergépkocsi igény szerint
 • elismertség, tisztesség, egyéniség tisztelete, mások megbecsülése
 • modern technológiával felszerelt autók, folyamatos ellenőrzés

Lehetőségek:

 • akciók
 • Futárszolgálat, levél-és kiscsomag szállítás felelősség vállalással
 • Taxi-reklám (teljes gépjárműfelület, tetőreklám, ablakmatrica, fejtámlahuzat, stb.)
 • Esküvőkre, rendezvényekre exkluzív gépkocsik biztosítása
 • Rendezvények teljes körű szállítása, kihelyezett diszpécser

Cégfilozófia: „ Kapos Taxi éjjel-nappal.

Emberközpontú vállalat, amely nemcsak utasaira fordít kiemelt figyelmet, de munkatársaira is.

Üzleti alapelve: utasainak a legjobb minőségi utazást nyújtsa minden életkorban, elérhető áron. 25-an dolgoznak a cégnél.

Meggyőződésük, hogy munkatársaik képezik a vállalat alapját, elkötelezettségük és energiájuk nélkül a társaság nem tudná elérni céljait. Ez teszi őket a vállalat legfontosabb értékeivé. Egyik legismertebb taxis társaság Kaposváron.

Fogyasztói hűség:
Erős a márkahűség, a magas színvonalú minőség, etikus üzleti magatartás miatt, bizalom a szolgáltatást igénybe vevők részéről.

A cégnév utal a földrajzi helyre, melynek környékén a szolgáltatást igénybe lehet venni. Választani lehet egyterű, kombi, tipusú légkondival felszerelt, dohányzó-nem dohányzó gépjárművek között. Előrendelés esetén kisállat szállítását. Tehergépkocsi igénybevétel. 25db gépjárművel várják a megrendeléseket.

Marketing tudás:
A vállalkozást 2005-ben alapították, szervezeti formája Kapos Taxi, amelynél a dolgozók egyéni vállalkozóként tevékenykednek. 10 fővel kezdtek, ma már 25-an alkotják a csapatot.

Konkrét célok a jövőre vonatkozóan:
A piaci vezető pozíció fenntartása. Meglévő vendégkör igényeinek jövőbeni kiszolgálása, új vendégek Kapos Taxi szolgáltatásainak igénybevételére ösztönzése.

Ne feledd!
Kapos Taxi éjjel-nappal.
82/313-333 80/622-222  20/4 244-244

Zöldszámunk

06-80-622222

Díjmentesen hívható,hívószám kijelzéssel.

Fix tarifáink

Kaposváron belül: 1600 Ft-tól.
Kaposszerdahely: 3000 Ft-tól
Töröcske: 3000 Ft-tól
Toponár: 3000 Ft-tól.
Kaposfüred: 3000 Ft-tól
Juta: 4000 Ft
Kaposmérő: 4000 Ft
Egyetem:  2500 Ft-tól

06 82/313-333

06 80/622-222

06 20/4 244-244

 

 

Bankkártyás fizetés

Autóinkban már bankkártyás fizetésre is van lehetőség,igényét kérjük előre jelezni,köszönjük.